Vul een zoekwoord in

Aanmelden

Aanmelden voor een behandeling bij Viviq is heel eenvoudig. In zes kleine stappen kun je met je behandeling starten. Momenteel zijn er korte wachttijden bij Viviq!

Wachttijden

Hier tref je de wachttijd in weken per vestiging en online behandelen aan. De daadwerkelijke wachttijd is sterk afhankelijk van jouw flexibiliteit.

1. Vul de zelftest in

Vul de zelftest in die je op deze website vindt. Als je in aanmerking komt voor behandeling, dan kun je je gegevens invullen en opsturen. Een van de behandelaren bekijkt je vragenlijst en neemt dan contact met je op.  

2. Telefonische kennismaking

Als de behandelaar je vragenlijst heeft bekeken, word je gebeld. Hij of zij vertelt je dan of je in aanmerking komt voor een behandeling.

3. Verwijzing van de huisarts

Voor behandeling bij Viviq heb je een verwijzing nodig. Jouw huisarts kan voor de verwijzing in orde maken. De verwijzing mag gestuurd worden naar info@viviqggz.nl. Heb je hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op door te mailen of te bellen.

4. Intake via beeldbellen

Via beeldbellen heb je een intake. Hiervoor vul je een vragenlijst in. 

5. Behandelplan opstellen

Na de intake adviseert de behandelaar wat een geschikt behandelplan voor jou zou kunnen zijn. Je kunt zelf aangeven wat je nodig hebt om te zorgen voor de beste versie van jezelf. Zodra jullie het eens zijn over de aanpak, kan de behandeling van start.

6. Start van de behandeling

Als je behandeling start, gebeurt dit digitaal via beeldbellen. Je krijgt je toegang tot filmpjes, artikelen en oefeningen en contact met je behandelaar via beeldbellen.