Vul een zoekwoord in

Voordelen van online behandeling

Online behandeling heeft veel voordelen, zowel voor jou als cliënt als voor onze behandelaars. Je hebt zelf de regie over je behandeling en bepaalt zelf waar en wanneer je met je behandeling aan de slag gaat.

Voordelen voor de cliënt

Je hebt toegang tot digitale zorg via tablet, smartphone, laptop of welke device dan ook. Je bent niet meer afhankelijk van openingstijden en bepaalt zelf met wie en wanneer je je persoonlijke data deelt. Wachttijd is er niet of nauwelijks en als het nodig is, is fysieke ondersteuning toch nog dichtbij. Je start zelf online met zelfzorg – al voordat de behandeling is gestart. Allemaal vanaf een plek en op een moment dat jij prettig vindt.

Voordelen voor de behandelaar

Je werkt plaats- en tijdonafhankelijk (screen-to-screen) en met de laatste technologische behandelvormen. Door verbeterde data-analyse en betere toegankelijkheid van data heb je beter inzicht in het herstelproces van de cliënt. Je kunt actief bijdragen aan een korte en effectieve behandeling en helpt merkbaar mee aan kortere wachtlijsten. Je blijft de cliënt zien door screen-to-screen contact; kunt gemakkelijk op- en afschalen in de zorg en; geniet van de voordelen van een aantrekkelijke zzp-constructie.

 

Ik wil een online behandeling!

Met een online behandeling kun je 24 uur per dag en 7 dagen per week met je herstel aan de slag. Je bent zelf 'in control'.

Ik doe een zelftest en ga meteen aan de slag!