Vul een zoekwoord in

Samenwerking GGZ Groep

In 2021 hebben wij onze krachten gebundeld met GGZ Groep. Vanaf 1 januari 2022 gaan we samen verder onder de naam Viviq.  
 
De ruim vijftig behandelaren van GGZ Groep zullen hun zorg in het nieuwe jaar aanbieden onder de vlag van Viviq. Samen helpen we onze cliënten vanuit positieve gezondheid te komen tot de beste versie van zichzelf en dit doen we waar mogelijk online; in de eigen vertrouwde omgeving van de cliënt, waar en wanneer het nodig is en met de kortst mogelijke wachttijden. 

 

Wat verandert er voor u? 

Voor cliënten van GGZ Groep verandert er niets: u blijft bij uw vertrouwde behandelaar van GGZ Groep en lopende behandeltrajecten gaan gewoon door. Alleen staat vanaf 1 januari 2022 niet meer de naam GGZ Groep op de overzichten van uw zorgverzekeraar of nota, maar die van Viviq. U hoeft verder niets te doen en er zijn geen kosten verbonden aan deze wijziging. Verwijzers kunnen GGZ Groep voortaan in ZorgDomein terugvinden onder de naam ‘Viviq’. 

 
Bedankt voor uw vertrouwen 

Wij danken al onze cliënten, verwijzers en relaties voor hun vertrouwen in de nieuwe samenwerking tussen Viviq en GGZ Groep. Wij kijken er samen naar uit om ook in 2022 de best mogelijke zorg te bieden; daar waar mogelijk online en met korte wachttijden.