Vul een zoekwoord in

Geloof jij in de (veer)kracht van mensen?

Bij Viviq komen we altijd graag in contact met gemotiveerde, enthousiaste en betrokken zorgprofessionals. Professionals die, net als wij, geloven in de (veer)kracht van mensen. Mensen met lef, die kritisch op zichzelf en de ander durven reflecteren. Zorgprofessionals die geloven in (digitale) zorg vanuit Positieve Gezondheid en met aandacht voor verbinding.

Viviq maakt zich sterk voor een GGZ waarin de cliënt de regie voert. Daarom werken we vanuit Positieve Gezondheid. Een GGZ waarin de sociale omgeving een grotere rol speelt en die zo bijdraagt aan sneller herstel. We leveren zorg die effectief en op korte termijn voorhanden is. Wij bieden zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ, online en face-to-face. Of je nu het liefst in loondienst werkt of als ZZP’er: alle zorgprofessionals die onze visie delen zijn welkom!

Regisseur van je eigen carrière

Bij Viviq geloven we niet alleen in eigen regie voor de cliënt, maar ook voor de zorgprofessional. Daarom is het mogelijk om in overleg te bepalen hoe jij graag werkt. Je kunt als zorgprofessional in vaste dienst bij Viviq komen werken, maar het is ook mogelijk om als ZZP’er voor Viviq te werken. Hierbij geven we jou de flexibiliteit om te werken waar en wanneer je wilt!

Voordelen van online behandeling

Bij Viviq zien we veel voordelen in het online werken. Om te beginnen voor de cliënt, maar ook voor de zorgprofessional. Je werkt onafhankelijk van plaats en tijd (screen-to-screen) en met de laatste technologische behandelvormen. Dankzij verbeterde data-analyse en betere toegankelijkheid van data, heb je beter inzicht in het herstelproces van je cliënt. Je kunt actief bijdragen aan een korte en effectieve behandeling en helpt merkbaar mee aan kortere wachtlijsten.

Interesse?

Lijkt het je leuk om bij ons te werken en wil je graag meer weten over onze organisatie en werkwijze? Dan komen we graag met jou in contact. Wellicht hebben we nu al een passende vacature voor je en zo niet, aarzel dan niet om contact op te nemen of een open sollicitatie te sturen. We maken graag kennis met je!

Bekijk hier onze vacatures!

Viviq zoekt jou!