Werken bij viviq

“Ruimte voor nieuwe energie”

Per 1 oktober legt Paul Geraeds na ruim 10 jaar zijn functie neer als lid Raad van Bestuur Viviq. "In mijn hele loopbaan ben ik nog nooit zo lang bij een organisatie betrokken geweest, dus dat geeft zeker aan hoezeer ik het naar mijn zin heb gehad bij de GGZ Groep en Viviq."

“Ruim 10 jaar geleden ben ik gestart als bestuurder bij stichting GGZ Groep die in 2021 is overgegaan in Viviq. Met Inge Poels heb ik in de afgelopen 2 jaar hard gewerkt om Viviq te vormen zoals het nu is en daar ben ik trots op. Het is nu tijd om ruimte te maken voor nieuwe energie om Viviq naar een volgend level te brengen.”

Veel succes
Voorzitter Raad van Toezicht van Viviq, Najla van Veen-Mirzakhyl: “Wij zijn Paul Geraeds dankbaar voor zijn inzet de afgelopen jaren en respecteren zijn keuze om verder te kijken. Hij was vanaf het eerste moment al een believer in het Viviq-concept en heeft zich hard ingezet om GGZ Groep te laten transformeren naar het Viviq verhaal waar we allen in geloven. In overleg met Raad van Toezicht en Raad van Bestuur is geïnventariseerd hoe Paul in de maand oktober zijn overdracht kan vormgeven om de continuïteit te borgen. We wensen Paul heel veel succes met de nieuwe stappen in zijn carrière(pad).”