Werken bij viviq

Viviq: op eigen wijze waardevol veranderen


Bij Viviq werken bijna 100 bevlogen behandelaren. Verspreid over verschillende locaties in heel Nederland, maar allemaal vanuit dezelfde passie om cliënten zo snel en goed mogelijk te helpen met een behandeling die voor hen het beste werkt. Vanuit Positieve Gezondheid en met zoveel mogelijk eigen regie voor jou als cliënt. 

Onze visie

Wij geloven in een wereld waarin geestelijke gezondheidszorg het mentale en fysieke welzijn van mensen op holistische wijze benadert, vanuit Positieve Gezondheid. Een wereld waarin mensen de mindset hebben om te werken aan hun eigen welzijn en hierdoor veerkrachtiger en zelfredzamer zijn. Dankzij deze positieve ontwikkeling kunnen we de best passende geestelijke gezondheidszorg bieden aan iedereen die dit nodig heeft, op het moment dat het nodig is.

Onze missie

Wij willen de beste geestelijke gezondheidszorg bieden op de kortst mogelijke termijn met het beste resultaat voor de lange termijn. Door onze benadering vanuit Positieve Gezondheid kijken we breder dan het medisch perspectief en leren we onze cliënten kennen als individu. Hierdoor kunnen we goed aansluiten bij hun leefwereld en drijfveren; dé sleutel tot duurzaam herstel.

 Door het effectief en flexibel aanbieden van onze hoge kwaliteitszorg, zowel op locatie als online en blended, verkorten we de wachttijden in de GGZ. Wij zijn mede-initiatiefnemer van een ecosysteem dat werkt aan preventieve zelfzorg en het terugdringen van de vraag naar professionele zorg; zowel online als via lokale hubs in heel Nederland.

Onze kernwaarden

Wij vinden het belangrijk dat iedereen begrijpt wie we zijn, waar we voor staan, wat ons bindt en wat onze werkwijze bijzonder en uniek maakt. Onze vier kernwaarden - lef, eigenaarschap, hoogwaardig en verbinding - geven dit in een notendop weer.  

Lef

Baanbrekende veranderingen vragen om lef en daadkracht. Wij geloven niet alleen dat verandering essentieel is binnen de geestelijke gezondheidszorg; we maken de verandering zelf waar, samen met gelijkgestemde partners in een vernieuwend ecosysteem. Vanuit een gedeelde, brede visie op geestelijke gezondheid reiken we onze cliënten nieuwe, laagdrempelige mogelijkheden aan om de beste versie van zichzelf te worden. Met een open houding, kijkend naar de mens in plaats van labels, gaan we samen met onze cliënten op zoek naar de beste oplossing.

Eigenaarschap

Ieder mens is eigenaar en regisseur van zijn eigen leven. We inspireren zowel onze cliënten als onze professionals om de regie over hun leven te nemen. We reiken mogelijkheden aan om levensdoelen te realiseren. Professionals krijgen bij Viviq de ruimte en flexibiliteit om zelf de ideale balans tussen werk en privé te bepalen. Als innovator binnen de geestelijke gezondheidszorg maken we bewuste keuzes die bijdragen aan de realisatie van onze droom: een toekomst waarin individueel passende zorg zonder labels en wachttijden vanzelfsprekend is.
 

Hoogwaardig

Onze zorg voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het team van Viviq bestaat uit bevlogen mensen die continu streven naar persoonlijke en professionele ontwikkeling om zo de beste zorg te kunnen bieden. Specialisaties, opleidingen, samenwerking en kennisuitwisseling zorgen voor de verdere ontwikkeling en groei van onze organisatie en ons aanbod. In het contact met onze cliënten staat gelijkwaardigheid voorop: we behandelen onze cliënten met respect en laten hen altijd in hun waarde. Dezelfde gelijkwaardigheid geldt op onze werkvloer. 

Verbinding

Alleen door in verbinding te zijn met elkaar, ontdek je wat iemand werkelijk nodig heeft. Wij ontvangen onze cliënten in een informele setting voor een gesprek van mens tot mens. We denken zo min mogelijk in labels, maar kijken vanuit Positieve Gezondheid samen met onze cliënten naar hun behoeften en wat voor hen de wenselijke uitkomst is van de behandeling. Behandelaren van Viviq voelen zich in heel Nederland verbonden met elkaar dankzij communicatie, kennisuitwisseling en support en weten elkaar gemakkelijk te vinden. Ook gaan zij waardevolle verbindingen aan met partners buiten Viviq.

Werken bij Viviq

Bij Viviq geloven we niet alleen in eigen regie voor de cliënt, maar ook voor jou als zorgprofessional. Daarom is het mogelijk om in overleg te bepalen hoe jij graag werkt. Zo kun je in vaste dienst bij Viviq komen werken, maar is het ook mogelijk om je als ZZP’er aan Viviq te verbinden. Hierbij geven we jou de flexibiliteit om te werken waar en wanneer je wilt. Klinkt jou dat als muziek in de oren? Ga dan naar onze werken bij-site en ontdek wat we jou te bieden hebben. 

Naar de Werken-bij-site

Samenwerken aan de GGZ van morgen

Kwalitatief hoogwaardige mentale zorg voor iedereen op het moment dat het nodig is: daar dromen wij van! Samen met onze partners in het ecosysteem van GZ-Punt hebben we de krachten gebundeld om dit toekomstbeeld werkelijkheid te laten worden. Met een groeiend aanbod van preventieve zorg en zelfhulp, aangeboden via onze gezamenlijke hubs in heel Nederland en het online platform GZ-Plein.nl hopen we mensen zo lang mogelijk of zelfs helemaal uit de GGZ te houden. Zodat hoogwaardige GGZ nu en in de toekomst snel beschikbaar en betaalbaar blijft voor diegenen die het echt nodig hebben.
  

Naar GZ-Plein.nl