Vul een zoekwoord in

Nieuws

Viviq behaalt opnieuw Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ

09 mei 2023

Met trots delen we mee dat Viviq het Keurmerk Kortdurende Generalistische GGZ 2023 heeft behaald.

Viviq verwelkomt PCW

07 april 2023

Psychologenpraktijk PCW gaat deel uitmaken van Viviq. Vanwege de steeds complexere GGZ markt en de daarmee gepaard gaande toenemende administratieve belasting zocht de relatief kleine praktijk aansluiting bij een grotere zorgpartner. Die heeft PCW gevonden in Viviq.

Er is niets mis met seks

27 maart 2023

Ben je seksverslaafd als je elke dag porno kijkt, seks hebt of er veel aan denkt? Niet per se, volgens Inge Poels, GZ-psycholoog en bestuurder van Viviq. In haar nieuwste column in het magazine GZ-Stijl maakt zij het onderwerp ‘seksverslaving’ bespreekbaar.

Relatie onder druk? Relatietherapie kan helpen

24 maart 2023

Wanneer je relatie onder druk staat, kan relatietherapie uitkomst bieden. Expert Wiebe Slierendregt, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige bij Viviq en relatietherapeut en eigenaar van Praktijk Bind, weet daar alles van. In de nieuwste editie van het magazine GZ-Stijl legt hij uit wat relatietherapie nu eigenlijk inhoudt en hoe dit je weer tot elkaar kan brengen.

Viviq in ICT&Health

23 juni 2022

Deze maand lees je in het online magazine van ICT&Health over Viviq en GZ-Plein. In het artikel deelt Inge Poels, GZ-Psycholoog en Viviq-bestuurder, haar persoonlijke en professionele visie op digitale zorg en gaat ze in op de voordelen ervan en de misvattingen erover.

Minister Helder over digitale zorg

10 mei 2022

"Ik heb haast, want de toekomst is al begonnen", zei Minister Helder gisteren bij de openingsmanifestatie 2022 van ICT&health. En dat is precies wat wij ook denken.

Event ICT & Health

09 mei 2022

Maandag 9 mei op het event ICT & Health in Den Haag vertelt Esmee Valk, directeur van GZ-Punt, over hét nieuwe gezondheidsplatform GZ-Plein waar we mensen ‘verslaafd’ maken aan gezondheid.

meer laden...