Vul een zoekwoord in

Veerkracht van mensen

Viviq is een ggz aanbieder die vanuit positieve gezondheid mensen helpt met zorgen voor de beste versie van zichzelf; digitaal maar ook met face to face contacten als dat gewenst is. Het accent in onze benadering ligt op de veerkracht van mensen. En hoe hun leven weer betekenisvol kan zijn.

We bieden (online) hulp bij mentale problemen vanuit positieve gezondheid. We geloven dat dat mensen veerkrachtig zijn en het beste herstellen in de eigen omgeving. Met effectieve behandelingen, de steun van ervaringsdeskundigen en zelfzorg. Zo houd je zelf de regie en zorg je voor de beste versie van jezelf!

Zoveel mogelijk zelf de regie

Het accent in onze benadering ligt op hoe je beter kunt omgaan met uitdagingen in het leven. We helpen je op weg om beter om te gaan met de fysieke, emotionele en sociale uitdagingen in het leven. Én om zo veel mogelijk eigen regie te voeren. Daarbij bieden we je tijdelijk ondersteuning; in je eigen omgeving en toegespitst op de persoonlijke situatie. Een (grotendeels) online behandeling is in dat opzicht ideaal. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor ggz op één van onze locaties.

Samenwerking met GZ-Punt

Viviq is onderdeel van een netwerk samen met GZ-Punt. GZ-Punt werkt hard aan het realiseren van een breed online platform voor positieve gezondheid. Je vindt er straks zelftests, verhalen en tips van ervaringsdeskundigen, zelfzorgmodules, de sociale kaart in je regio en een breed behandelaanbod. Maar je kunt ook op zoek gaan naar de juiste match met een behandelaar of zorgverlener van je keuze, overal in Nederland. Heb je een vraag of een probleem? Dan vind je snel de juiste persoon om je verder te helpen. Je hoeft nooit lang te wachten. En omdat het fijn is om soms elkaar face to face te zien, werken we ook aan laagdrempelige ontmoetingsplekken in stadscafés. Jij bepaalt wat het beste is voor jou. En wij denken met je mee en helpen je op weg als je dat wilt. Een mooi vergezicht? Zeker maar we zijn hard op weg om het werkelijkheid te laten worden. Met Viviq als eerste startpunt.

Wil je meer informatie over GZ-Punt? Kijk op de website www.gzpunt.nl