Vul een zoekwoord in

Samenwerking

In 2021 heeft Viviq haar krachten gebundeld met GGZ Groep. Daarnaast is Viviq nauw verbonden aan GZ-Punt.

Viviq & GGZ Groep 

In 2021 hebben wij onze krachten gebundeld met GGZ Groep en met ingang van 1 januari 2022 zijn wij samen verder gegaan onder de naam Viviq. Samen helpen we onze cliënten vanuit Positieve Gezondheid te komen tot de beste versie van zichzelf. Dit doen we zowel met reguliere als online behandelingen, waarbij onze cliënten de regie hebben over hun eigen behandeling. Cliënten van de (voormalige) GGZ Groep blijven bij hun vertrouwde behandelaar en lopende behandeltrajecten gaan gewoon door. Verwijzers kunnen GGZ Groep voortaan in ZorgDomein terugvinden onder de naam ‘Viviq’. 

Viviq & GZ-Punt 

Viviq maakt deel uit van het netwerk van GZ-Punt. GZ-Punt is oprichter van GZ-Plein: een breed online platform voor Positieve Gezondheid. Hier vind je zelftests, verhalen en tips van ervaringsdeskundigen, zelfzorgmodules, de sociale kaart in je regio en een breed behandelaanbod. Maar je kunt ook op zoek gaan naar de juiste match met een behandelaar of zorgverlener van je keuze, overal in Nederland. Heb je een vraag of een probleem? Dan vind je snel de juiste persoon om je verder te helpen. Je hoeft nooit lang te wachten. En omdat het fijn is om elkaar soms face to face te zien, werken we ook aan laagdrempelige ontmoetingsplekken in stadscafés. Jij bepaalt wat het beste is voor jou. En wij denken met je mee en helpen je op weg als je dat wilt.

Een mooi vergezicht? Zeker, maar we zijn hard op weg om het werkelijkheid te laten worden. Met Viviq en GZ-Punt Wageningen als eerste startpunt.

Meer weten over GZ-Punt? Kijk op www.gzpunt.nl